Partnereink

Maszas.hu

mÁSZÁS.HU

Mászás.hu Szakértelem és felszerelés Ha azt a felszerelést szeretnéd megtalálni, amit a legjobban tudsz használni elképzeléseidnek megfelelően, korrekt ár/érték arányban. 

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület partnere a technikai eszközök és mászófelszerelések beszerzésére a Mászás.hu http://www.maszas.hu

Bubb Ferenc

Bubb Ferenc

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület oszlopos tagja Bubb Ferenc minden héten hétfőn és szerdán tart köteles mászóedzéseket a Bigwall csapatában.

Minden hétköznap Beliczky Péter tart köteles mászóedzést, versenyzői felkészítést, válogatott edzést.

Kedden és csütörtökön Pagács Beatrix tart csoportos gyermegedzést 8-16 éves korig.

Ha hatékonyan szeretnél fejlődni, érdemes ellátogatni az edzéseire, akár kezdő, akár tapasztalt mászó vagy.

Monkey Boulder

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület boulder mászásait, edzéseit a Monkey Boulder mászóteremben végzi. Minden egyesületi tagunk kedvezményes belépővel látogathatja a Monkey Boulder-t, lásd. Gerecse tagság.

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület bizonyos edzői a Monkey Boulder heti edzésnaptárjában feltűntetett időpontokban tartanak boulder mászóedzéseket:

Erbits Gergely, Lality Levente, Balázs András, Málnási-Csizmadia Gergely, Martincsák István, Juhász Gyula, Vihar Kinga, Pagács Beatrix.

Ha hatékonyan szeretnél fejlődni, érdemes ellátogatni az edzéseire, akár kezdő, akár tapasztalt mászó vagy.

Big Wall

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület köteles mászásait, edzéseit a Bigwall mászóteremben végzi. 5 éves kortól gyermek versenyzői felkészítés, válogatott keretre való felkészítés.

Minden egyesületi tagunk díjmentesen használhatja a Gerecsés köteleket (Edelrid Boa 9.8 mm).

Minden egyesületi tagunk díjmentesen használhatja az Edelrid Ohm felrántás elleni eszközt.

Scroll to Top