Sport-szertár

Gerecse Sziklamászó Sportegyesület kölcsönözhető eszközök lefoglaltsága link

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület tulajdonában lévő eszközöket kizárólag az egyesület tagjai használhatják, akik részére a kölcsönzés díjmentes. Bármely tagnak a sport-szertár használatához a tárgyévre érvényes egyesületi tagsággal kell rendelkeznie. Alapelv, hogy 1 Gerecse tag 1 eszközt foglalhat 1 hétre. Pl. 1 tag nem vihet el 2 crachpedet 1 hétre, vagy 1 db-ot két hétre. Természetesen több tag összeállva vihet több eszközt.

Eszköz foglalás

Eszközfoglalás

Jellemzően a következő eszközök állnak rendelkezésre

A sport-szertár elérhetősége

A sport-szertárat a Gerecse Sziklamászó Sportegyesület és a Monkey Boulder mászóterem között fennálló megállapodás keretében a Monkey Boulder mászóterem bejárati folyosójáról nyíló ledvilágítással rendelkező raktár-helyiségében érhetitek el, szigorúan a terem nyitvatartási idejében, eszközkiadás előzetes egyeztetés alapján.

Elérhetőségét lásd. a partnereink aloldalon, illetve: http://monkeyboulder.hu/

A parkolás az udvarban fizetős. 1 óra ingyenes, utána minden megkezdett óra 300 Ft, hétköznap és hétvégén bármely időszakbanj. Ha nem akarsz fizetni a parkolásért, vagy túllépnéd a parkolási időkeretet, akkor a közeli Auchan parkolóban ingyenesen parkolhatsz. Vigyázz, az udvar területén kívül önkormányzati fizető övezet van hétköznap 08-18 óráig.

Eszköz kiadás / visszaadás ügyében keressétek Arnoldné Horváth Enikőt, vagy a Monkey Boulder recepciót a +36-1-400-6326 vezetékes telefonszámon.

Ha biztosra akartok menni, érdemes oda telefonálni, hogy bent van-e az az eszköz, amire éppen szükséged lenne. Ha már tudod előre, hogy mikor lesz szükséged valamire, célszerű jelezni, és az rögzítésre kerül a foglalási naptárban. Természetesen a jelentkezés időbeli sorrendje az irányadó.

Megjegyzés: a videokamerát és a gyógyászati lámpákat kizárólag személyesen van mód az egyesület elnökétől átvenni.

Tagsági és versenyzői dokumentáció átadás-átvétel

Az egyesületi okmányok, iratok, dokumentumok átadás-átvételére 2 helyszín áll rendelkezésre:

(érvényes tárgyévi státusz, azaz befizetett tagdíj esetén)

Monkey Boulder mászóterem

Óbuda: 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

Big Wall mászóterem

Újpest: 1047 Budapest, Károlyi István u. 10.

Az érintett dokumentumok a “Gerecse” csatos mappában vannak elhelyezve, lefűzhető tasakban (bugyiban).

A gyakorlatban a helyszínre kihelyezett Gerecse mappát kérd a recepcióstól (falmester).

Az érintett dokumentumot, ami részedre szól, vedd magadhoz, illetve, amit az egyesületnek küldesz, hagyd ott, és írj egy e-mail-t, hogy leadtad. A Gerecse mappa alapvetően a következő dokumentumok átadás-átvételére szolgál:

Scroll to Top